• Hakkari1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak kadınlardan yazar Dilipak suç duyurusu
11 Ağustos 2020 Salı 14:20

Ak kadınlardan yazar Dilipak suç duyurusu

Ak Parti Hakkari Kadın Kolları Başkanlığı Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı, Abdurrahman Dilipak hakkında 81 İlde olduğu gibi Hakkari’de de suç duyurusunda bulunuldu.

Ak Parti Hakkari Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Siyasi Hukuk Başkanı Sibel Ethemoğlu, yaptığı basın açıklamasında Ak Parti genel merkezimiz, partimizin kadınlarına yönelik hakaret, çirkin yakıştırma ve yazıları ile yapmış olduğu saldırılardan dolayı Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı, Abdurrahman Dilipak aleyhine Yargıya başvurmuş olup, hukuki takip için dava açılmış bulunmaktadır dedi.

Ethemoğlu,” Bununla birlikte, eş zamanlı olarak Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız ve 81 İldeki Başkanlıklarımızla birlikte söz konusu gazeteci hakkında Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunduk.

Partimizin tüm kadınlarına yönelik yaptığı çirkin yakıştırmalar, ağır hakaret ve saldırgan ifadeleriyle suç işlemiştir.

Bugüne kadar en başta liderimize, ailesine ve Partimizin mensuplarına yapılan her türlü saldırıya karşı aynı duyarlılığı göstererek, gerekli hukuki girişimlerde bulunduk. Dün olduğu gibi bugün de yargısal süreçlerin takipçisi olacağız” dedi. HAKKARİ İHA1-316.jpg

Bu haber toplam 4052 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim