• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti heyetinin Şemdinli ziyareti
26 Kasım 2019 Salı 11:14

AK Parti heyetinin Şemdinli ziyareti

AK Parti Genel Başkan yardımcıları Erkan Kandemir ve Fatma Betül Sayan Kaya, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kandemir ve Kaya, beraberindekilerle ilk olarak Şemdinli Belediyesini ziyaret etti. Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar ve partililer tarafından karşılanan Kandemir ile Kaya, belediye binasında vatandaşların sorunlarını dinledi.

Daha sonra Cumhuriyet Caddesi'ne çıkan heyet üyeleri, burada bulunan parti binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Burada açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Öncelikle belediye başkanımızı tebrik ediyorum, hayırlı hizmetler diliyorum. Değerli dava arkadaşlarım, çok zor biri işi başardınız. Sizleri tebrik ediyorum. Hiç kimsenin düşünemediği bir başarının altına imza attınız. Fakat AK Parti hareketi başarı ya da başarısızlık üzerinden kendini tanımlayan bir siyasi parti değil. Bizler çizgimizin doğruluğuna, hakikat mücadelesine, adalet aşkına yaslanıyoruz. Onun üzerinden kendimizi tanımlıyoruz. Eğer o çizgide yürümeye devam edersek, eğer haksızlıkların karşısında duran, adaletin peşinde koşan, eğer hakkın, hukukun, özgürlüğün peşinde yürüyen bir teşkilat olmaya devam edersek, inanın bana neticeye bakmadan evet işin hakkını vermişiz deriz” ifadelerini kullandı.

Kandemir ve Kaya, ardından PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Ahmet Budak'ın evine giderek ailesiyle bir araya geldi.İHA

Bu haber toplam 2884 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim