• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti İl Başkanı Özbek’ten köy ziyaretlerinde
12 Nisan 2021 Pazartesi 12:35

Ak Parti İl Başkanı Özbek’ten köy ziyaretlerinde

AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek ve beraberindekiler sınır köylerini ziyaret ettiler.

Başkan Abdulmuttalip Özbek, (MKYK) üyesi Av. Abdulmecit Tarhan İl ve İlçe teşkilatıyla birlikte Kuzey Irak’ın sınıf noktasında bunan Hakkari’nin Çukurca ilçesi köylerinde ziyaretlerde bulunarak yöre halkının sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediler.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı A. Muttalip Özbek, beraberindeki Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, İlçe Başkanı Zeki Derin ve İl Teşkilatıyla, Çukurca ilçesine bağlı Çığlı ve Taşbaşı köydeki vatandaşlarla bir araya geldiler. Yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Özbek ve beraberindekiler burada vatandaşlarla sohbet edip onların sorun ve sıkıntılarını dinleyip not aldılar.

Başkan Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her koşulda vatandaşlara ulaşmaya ve hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ederek, “Çığlı ve Taşbaşı köyü sakinleriyle bir araya geldik. Onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledik ve not aldık.  Köy halkının misafirperverliğinden ve yakın ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

HALKIN SESİ 2-843.jpg1-904.jpg4-333.jpg

 

Bu haber toplam 1031 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim