• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partili Başkan Özbek mazbatasını aldı
25 Şubat 2021 Perşembe 15:48

AK Partili Başkan Özbek mazbatasını aldı

AK Parti Hakkari 7. Olağan Kongresinde il başkanlığına seçilen Abdulmuttalip Özbek mazbatasını aldı.

Üç gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Hakkari İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde  tek listeyle girilen kongrede seçilen Abdulmuttalip Özbek bugün İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Başkan Özbek’e  Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münavver Ertuş, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av.Abdulmecit Tarhan, İl yönetimi i eşlik etti. Özbek, mazbatasını  Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muhammed Çağlar Demir'den aldı.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Özbek  Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Özbek, 'İl başkanlığına seçilmesini büyük bir sorumluk olduğunu söyledi.

Özbek,” '' Allah bizi önce kendisine sonra Halkımızı ve Cumhurbaşkanımıza mahcup etmesin.Bunun çok büyük bir sorumluluk olduğunu biliyorum. Bu mazbatayı bütün Hakkari halkı adına alıyorum. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben buradan bütün Hakkari halkına şunu söylemek istiyorum;  Hep beraber el birliği ile elimizden ne gelirse Hakkari için yapacağız.

Bunun sorumluluğu ve bilincindeyiz. Bu sorumluluk ağır bir sorumluluk. Partililerimizin, halkımızın gösterdiği ilgi ve alaka dolayı teşekkür ediyorum. Ben bu mazbatayı Hakkari halkı adına alıyorum. Allah bizleri kimseye karşı mahcup etmesin'' şeklinde konuştu.

-Özbek’ten Hakkari valisi ve Hakkari halkına pandemi teşekkürü

Başkan Özbek, pandemi de 81 il arasında ilk sırayı alarak korona virüs tedbirleri kapsamında büyük bir başarıya imza atan ve emeği geçen Hakkari Valiliği ve kurallara uyan Hakkari halkına teşekkür etti. Özbek,”Hakkari halkı pandemi sürecinde çok büyük bir uyum gösterdi.  Bununda sorumluluğunu aldı ve başardı. Kural ve yasalara uyan Hakkari inşallah uyum sürecinde ilk sırada başlar” dedi.1-796.jpg1-797.jpg

Bu haber toplam 1084 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim