• Hakkari21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Partili Özbek bakan gibi karşılandı
11 Şubat 2021 Perşembe 14:24

Ak Partili Özbek bakan gibi karşılandı

Hakkari Ak Parti İl Başkanlığına getirilen Abdulmuttalip Özbek'in Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan çiftlik mevkiinde binlerce kişi tarafından bakan gibi karşılandı.

 Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 22 Şubatta yapılacak olan Ak Parti Hakkari 7.Olağan kongresi için aday belirleme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı tafından İl Başkanlığı görevi tevdi edilen Abdulmuttalip Özbek Hakkari-Van karayolu üzerindeki Çiftlik mevkiinde  binlerce kişi tarafından Türk bayrakları ve Ak Parti Bayrakları ile karşılandı.

Abdulmuttalip Özbek'e eski İl Başkanı Emrullah Gür,  Ak Parti eski il Başkanları Osman Kızılban, Nurettin Fırat, Mehmet Ertuş,  Av. Abdulmecit Tarhan ve ilçe başkanları, Ak Parti yönetimi ile halkı tek tek selamladı.

  Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Özbek, sevgi seli ile karşılandı.  Burada gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Özbek, ben çok duygulandım burada Hakkari mayası var dedi.

  Özbek,”Beni karşılamaya gelen her kesimden insanlar var. Rabbim bizi mahcup etmesin. Bir değişim oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ile bu göreve layık göründüm.

Daha önce görev yapmış bütün il ve ilçe başkanlarına, bu partiye emek vermiş herkese ve bütün Hakkari halkına teşekkür ediyorum. Biz herkesi kucaklamaya hazırız birde olan olmaya, bizim gibi düşünen düşünmeyen herkesi kucaklamaya hazırız.

  Bizim gibi düşünen düşünmeyen herkese kapımız açıktır. Biz insanımıza hizmet için varız bu görevdir. Rabbim bu görevi bana şerefiyle yürütmemi ve şerefiyle teslim etmemi teslim etmesini nasip etsin. Milletin sözde değil özde hizmetkârıyız.

Ben Hakkari halkından rica ediyorum gelin el ele verelim. Fakir ve fukaramıza, mağdurumuza sahip çıkalım. Rabbim bize sayın Cumhurbaşkanımıza ve halkımıza karşı mahcup etmesin. Halkımızla beraber hep birlikte bu görevi yürüteceğiz. Ben kimseden değilim ben Hakkariliyim ben sizin kardeşinizim. Ekibimle size hizmet vereye hazırım” dedi.

  Binlerce kişinin bulunduğu araç konvoyu kent merkezine giriş yaptı. Başkanı parti önünde bekleyen kalabalık alkışlarla parti binasına uğurladı. Parti binasında vatandaşlarla bir araya gelen Özbek, birlik ve beraberlik içerisinde bu görevi yürüteceklerini söyleyerek, kendisini karşılamaya, karşılamayan herkese teşekkür etti.iha1-781.jpg2-749.jpg3-499.jpg5-121.jpg

Bu haber toplam 3005 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim