• Hakkari18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Bir Oyuncak’la Mutluluk Dağıtıyorlar"
31 Mayıs 2019 Cuma 13:23

"Bir Oyuncak’la Mutluluk Dağıtıyorlar"

Hakkari'de bir grup gönüllü, "Bir oyuncak da senden" sloganıyla sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanya ile köy çocuklarına oyuncak dağıtarak minik kalplere dokunarak mutluluklarına ortak oluyorlar.

HABER: EMRAH KESKİN-HALKIN SESİ GAZETESİ

"Bir oyuncak da senden" sloganıyla sosyal medya üzerinden kırsal kesiminde oturan ve ailelerinin maddi durumu iyi olmayan çocuklara oyuncak vermek için kampanya başlatan Emin Noyan ve gönüllüler, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın diyerek çocukların yüzünü güldürmeye  devam ediyorlar.

 

Kampanya çerçevesinden sosyal medya aracılığıyla topladıkları oyuncakları bazen bisikletle bazen de otomobilin bagajına yükleyerek,  köylere giden Noyan ve gönüllüler, köydeki çocuklara oyuncaklar dağıtarak onların sevinçlerine ortak oluyorlar.

 

Çocukların aldığı hediyeler karşısında yaşadığı mutluluğu gören Emin Noyan daha çok çocuğa  ulaşabilmek için sosyal medya üzerinden "Bir Oyuncak da Senden" projesini başlattı.

 

Hayırseverlerin kargoyla kendisine gönderdiği oyuncak ve hediyeleri, Gönüllü Grupla köy köy dolaşarak kırsal bölgelerine ulaştırmayı çalışıyorlar.

 

"O çocukların sevgiye mutluluğa ihtiyacı var"

Yardımsever genç, şuana kadar destek veren destekçilere teşekkür etti.

 

Noyan merkezlerde yaşayan çocuklar için sıradan olan malzemeler,  ulaştırdığımız köy çocuklarını  çok mutlu edebiliyor. Arkadaşlarımın desteğiyle tamamen bireysel fedakarlıkla başladık bu projeye şu an süreç halen devam ediyor. Ben bu çocuklarla bir bağ kurmaya onların mutluluklarına ortak olmaya çalışıyorum. Projenin amacı her ne kadar oyuncak olsa da elimizden geldiği kadar o çocuklara sevgiyi hissettirmek istiyoruz. Çünkü sevgiyi tatmış bir çocuk kötü olamaz. Sevgiyle büyüyen bir çocuk asla topluma zarar veremez. Sevgi bütün kapıları açar, o  çocukların sevgiye mutluluğa ihtiyacı var"

 

Duyarlı insanlardan isteğimiz, bize destek vererek evlerde hiç kullanılmamış ya da az kullanılmış oyuncakları ihtiyacı olan çocuklarımıza ulaştırmak için bize ulaştırmaları. Gereken ilgi ve alakayı gösterecekleri için şimdiden herkese teşekkür ediyoruz”

Adres: Pehlivan Mahallesi Devlet Hastanesi Karşısı Hakkari Gençlik Merkezi - Merkez / Hakkari

Alıcı: Emin Noyan  Tel: 0542 741 8676

 

İnstagram Hesabı : @biroyuncakdasenden

                                   @emin.noyan

2-045.jpg3-037.jpg4-025.jpg5-010.jpg

Bu haber toplam 2731 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim