• Hakkari21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP Hakkari İl Başkanlığına Nazım Demir Seçildi
26 Ocak 2020 Pazar 17:16

CHP Hakkari İl Başkanlığına Nazım Demir Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede 44 delegeden 24'nün oyunu alan Nazım Demir CHP'nin il başkanı oldu.

 HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

CHP Hakkari İl Kongresi Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda başladı. Kongreye İYİ Parti İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, Genç Parti İl Başkanı Ali Hatipoğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kongre CHP İl Başkanı Nazım Demir'in açılış konuşması ile start aldı. Divan oluşumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden kongrede faaliyet raporu ve mali rapor okundu.

Mevcut Başkan Nazım Demir ile 31 Mart seçimlerinde CHP Hakkari belediye başkan adayı Metin Koparan il başkanlığı için yarıştı. 47 delegenin kayıtlı olduğu kongrede blok liste ile seçime gidildi. 44 delegenin oy kullandığı CHP'nin 37. Olağan kongresinde 24 delegenin oyunu Nazım Demir CHP'nin il başkanı oldu. Rakibi Metin Koparan ise 20 delegenin oyunu aldı. Sonuçların açıklanması ile başkan adayı Metin Koparan yeni il başkanı Demir'i tebrik etti.

Demir ise kongrenin Hakkari ve CHP camiası için hayırlı olmasını diledi. Kongrenin sonunda partililer yeni Başkan Demir ve yönetimini tebrik etti.

1-147.jpg3-138.jpg5-049.jpg2-165.jpg

Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim