• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
El ele veren gençler, köylerindeki çöpleri temizledi
30 Ekim 2019 Çarşamba 10:53

El ele veren gençler, köylerindeki çöpleri temizledi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Köprücük köyünde ikamet eden gençler, elbirliğiyle köy ve çevresini çöplerden temizledi.

İlçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Köprücük köyünün gençleri, temizlik yapmak için harekete geçti. Köyün çevresini ve içinden geçen dereye atılan çöpleri toplayan gençler, gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmak için herkesin çevresine ve doğasına sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Köy sakinlerinden Atakan Açıkel, amaçlarının çevre ve doğaya dikkat çekmek olduğunu belirtti. Açıkel, “Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için herkesin çevresine, köyüne ve yaşadığı bölgeye sahip çıkması gerekir. Temizlik adına hepimiz bulunduğumuz yerden sorumluyuz. Köyümüzün içinden geçen dere ayrı bir güzellik katıyor. Gelişi güzel atılan çöpler köy içinden geçen dereyi kirletmekle kalmayıp, etrafa çirkin bir görüntü ve köy sakinlerinin sağlığını da tehdit etmekte. Biz köy gençliği olarak toplanıp böyle bir temizliğe karar verdik. Emeği geçen tüm köy sakinlerine teşekkürlerimi sunarım” dedi.İHA

Bu haber toplam 2486 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim