• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eski gol kralı Mustafa Kacabey Hakkari'de
20 Aralık 2018 Perşembe 12:45

Eski gol kralı Mustafa Kacabey Hakkari'de

Türkiye’de en çok gol atan futbolcu olarak tarihe geçen ünlü futbolcu Mustafa Kocabey, Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Galatasaraylı eski futbolcu Mustafa Kocabay, Hakkari Sportif Faaliyetler Spor Kulübü Yönetimi ile birlikte Vali İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.

 

Vali Akbıyık ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirleri ile bir süre sohbet etti.

 

Ziyaret sonunda Galatasaraylı eski futbolcu Kocabay, Vali İdris Akbıyık'a imzalı Galatasaray forması takdim etti. Mustafa Kocabay, "Her gittiğim takımda kendime bir hedef koydum. Şampiyon olmak, gol kralı olmak gibi. Bunların çoğunu da başardım. Şimdiki hedefim eski dostum Sadettin Demirtaş, Şaban Bayer müdürüm ve kulüp başkanımız Turan Şimşek'in davetiyle Hakkari'ye geldim. Hakkari'deki sporseverler ve gençlere moral vermek, onlara destekte bulunmak için geldim. Hakkari güzel bir şehrimiz, burada iyi sporcular var. Bu gençlere sahip çıkılırsa başarılı olacaklar. Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Takımı inşallah şampiyon olur ve Hakkari profesyonel lige çıkar" dedi.İHA

Bu haber toplam 828 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim