• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gençlik merkezi etkinlik gerçekleştirdi
14 Ağustos 2020 Cuma 21:07

Gençlik merkezi etkinlik gerçekleştirdi

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hakkari Gençlik Merkezinin“Merkezim Her Yerde Projesi” kapsamında yürütülen etkinlikte Çukurca İlçesine bağlı Gündeş Köyü Şehit Polis Murat Yatarkalkmaz İlkokulunda etkinlik gerçekleştirildi.

Bu kapsamda yapılan etkinliğe Hakkari gençlik merkezi, gençlik liderleri,  damla gönülleri harekati ve gençlik merkezine bağlı binbir surat tiyatro topluluğunun ortaklaşa düzenlendiği bu etkinlikte geniş çocuk  kitlesinin katılımı ile  görkemli bir şölene dönüştü.

Düzenlenen etkinlikte çocuklar, dart, çuval yarışı,yumurta yarışı, yüz boyama, tiyatro gösterimi gibi kültür ve spor faaliyetleriyle tanışarak ve oynayarak unutulmaz bir gün yaşadılar.

Merkezim her yerde kapsamında yapılan faaliyette emeği geçen herkesen teşekkür ederiz. Gençlik merkezi olarak toplumumuzun bütün kesimlerin talepleri doğrultusunda pandemiye rağmen hizmetlerimize hiç aksatmadan devam edecektir. 

Proje hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi yetkilileri, "Proje kapsamında köy ziyaretlerinin tüm hızıyla devam ediyor. Burada Çukurca İlçemizde Gündeş Köyündeki çocuklara projenin amacını anlatarak, proje kapsamında çocuklara sportif faaliyetler hakkında bilgi verdik. İlk defa sportif faaliyetlerle tanışan öğrencilerle unutulmaz bir gün yaşadık" dedi. HAKKARİ İHA

1-352.jpg

Bu haber toplam 1096 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim