• Hakkari2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Belediyesi Akmayan Su Mesaisinde
13 Kasım 2019 Çarşamba 11:59

Hakkari Belediyesi Akmayan Su Mesaisinde

Hakkari Belediyesi İtfaiye ekiplerine bağlı Sulama Arazözü Hakkari'nin değişik mahallelerinde suları akmayan vatandaşlara su taşıyor.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Belediyesine başkan vekili olarak görevlendirilen Hakkari valisi İdris Akbıyık’ın Belediye Başkanlığı görevine başlar başlamaz Hakkari’de hizmet atağı yeniden başladı.

Hakkari Belediyesi itfaiye ekipleri kış temizliği için halı yıkayan vatandaşların su sıkıntısını gidermek için itfaiye tankerleri ile su taşıdı.

Bağlar Mahallesinde suların akmaması üzerine Belediye ekipleri su taşıma mesaisi yaptı. Su tankerleri ile vatandaşa su taşıyan itfaiye çalışanları; amacımız halka hizmet etmektir. Kimse susuz kalmasın normal şartlarda mesai bitiminde işi bırakmamız lazım ama halka hizmet için gece gündüz çalışıyoruz şeklinde konuştular.

Su talebinin çok olduğunu ifade eden Belediye çalışanları, su isteğinde bulunan vatandaşları liste haline getirdiklerini ve mümkün olduğunca herkese su götürmeye gayret ettiklerini belirtti.

Kendilerini zor durumda bırakmayıp su taşıyan Hakkari Belediye başkanlığına teşekkür eden Hakkari kent sakinleri ise Hakkari’de suların devamlı akması için gereken çalışmaların yapılması gerektiğini ifade ettiler.

1-102.jpg5-035.jpg2-122.jpg

Bu haber toplam 2742 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim