• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Belediyesinden Dezenfekte Çalışması
25 Temmuz 2018 Çarşamba 11:18

Hakkari Belediyesinden Dezenfekte Çalışması

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çöp konteynerlerini dezenfekte etme çalışmalarını başlattı.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Belediyesinin, yaz aylarında çöp konteynerlerinde oluşan kötü kokuların önüne geçmek amacıyla başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışması vatandaşların da takdirini topladı.

Daha önce şehri geneline yerleştirilen çöp konteynerleri, yaz döneminde oluşabilecek mikrop ve kötü koku riskine karşı, Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından dezenfekte ediliyor.

Hakkari Belediyesi olarak özellikle yaz aylarında çöp konteynerlerinde oluşan kötü kokuların ve çoğalan bakterilerin önüne geçmek için yoğun bir çalışma sürdürüyor. Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte başlatılan çöp konteynerlerini yıkama ve dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesini takdirle karşılayan kent sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı başta Belediye başkan vekili Cüneyt Epçim olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür etti.

icerik1-106.jpgicerik2-105.jpg

Bu haber toplam 2984 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim