• Hakkari0 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Belediyesinden stabilize yol çalışması
12 Aralık 2019 Perşembe 12:22

Hakkari Belediyesinden stabilize yol çalışması

Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin değişik mahallelerde yol dolgusu ve stabilize çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari Belediyesi yaz aylarında tozdan kışın ise çamurdan geçilmeyen ve araçların giriş yapmaktan zorlandığı ara yollar, belediye ekipleri tarafından dolgu yapıldıktan sonra stabilize malzemesi serilme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Kentin değişik mahallelerinde içme suyu arızaları, çevre temizliği, yağmur suyu ızgaralarını değiştirme gibi birçok çalışma yürüten belediye ekiplerinin hizmetlerin aksamaması için hummalı bir çalışma yürütüyor. Sümbül Mahallesi otogar altı, Bulak mahallesi Çetin Cami yanında araçların geçmekten zorlandığı yollara stabilize malzemesi seren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin değişik mahallerdeki çalışmaları ise kademeli olarak sürdürüyor.

 

Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, çamurdan geçilmeyen yollara stabilize serilerek kademeli olarak yapılacağını belirtti.İHA

Bu haber toplam 404 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim