• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari denetimlerde tam not aldı
14 Ocak 2021 Perşembe 16:35

Hakkari denetimlerde tam not aldı

Hakkari’de polis ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokaklar ile iş yerlerinde denetimler yaptı. Denetimlerde vatandaşları esnafı sosyal mesafe ve maske kuralına uyarken polisten tam not aldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Hakkari’de de polis ekipleri tarafından denetimler yürütülüyor.

Hakkari Valiliğinin almış olduğu korona virüs tedbirleri kapsamında da polis ekipleri birçok iş yeri ile açık alanda denetimlerini sürdürüyor.

İş yerlerini denetleyen ekipler, sosyal mesafe ve maske takma konusunda uyarılarda bulundu. Sabah erken saatlerde başlayan denetimlerde kentin en işlek caddeleri ile birçok alanda devam etti. Denetlemelerde Hakkari esnafının ve vatandaşların kurallara uyduğu görüldü.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari halkının korona virüs tedbirlerine uyduğunu belirterek, "İnşallah biz bunu Hakkari'de kovacağız.

Ekiplerimiz denetimlerini sürdürüyor. Vefa Sosyal Destek Grubu ekibimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Halkımız kurallara uyuyor. Kurallara uyan halkımıza ve denetimlerini aralıksız olarak sürdüren ekiplere teşekkür ediyorum" dedi.

Hakkarili vatandaşlar ise kendileri ve başkalarının sağlığı için tedbirleri elden bırakmayan valilik ve her zaman yanı başlarında bulunan ve kendilerini sürekli uyaran Hakkari polisine teşekkür ettiler. iha1-729.jpg3-470.jpg4-286.jpg

 

Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim