• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı Beşiktaş’a Yenildi
06 Şubat 2020 Perşembe 17:05

Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı Beşiktaş’a Yenildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Lig’de mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, evinde ağırladığı Beşiktaş Kadın Futbol Takımına 4-1 yenildi.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Merzan Futbol Sahası’nda Hakkari Gücü, Beşiktaş ile Merzan futbol sahasında karşı karşıya geldi. Maç öncesi her iki takımın taraftarları tribünlerde yerini aldı. Karşılaşma öncesinde Van Bahçesaray’da çığ altında kalanlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Hakkari valisi / Belediye başkan vekili İdris Akbıyık, Cumhuriyet başsavcısı İsmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Özel Harekat şube müdürü Şaban Bayar, Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, VEDAŞ Hakkari İl Müdürü Salih Eroğuz maçı izledi.

Hakkarili Beşiktaş taraftarları ise takımlarını en işi şekilde destekleyerek tezahüratlarını hiç eksik etmediler. Hakkari Gücü taraftarları da "Burası Hakkari, Hakkari takımı ile gurur duyuyor, " şeklinde tezahüratlarda bulundular. Her iki takımın kıyasıya mücadele ettiği maçta Beşiktaş kadın takımı, Hakkari kadın gücünü 4-1 skorla mağlup etti.

1-152.jpg11-008.jpg4-098.jpg

Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim