• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari İşkur personeline takdirname verildi
09 Şubat 2021 Salı 15:15

Hakkari İşkur personeline takdirname verildi

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, başarılı çalışmalarından dolayı Çalışma ve İş Kurumu Hakkari İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ve personelini takdirname ile ödüllendirdi.

Tüm dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de olumsuz etkileyen kovid 19 salgını nedeniyle özellikle mevcut istihdamı korumak için çok ciddi devlet destekleri devreye alındı. Ülkemizde başlatılan bir çok destek programı ile hem iş veren hem de çalışanlar maddi yönden destekleniyor.

Gerçekleştirilen desteklerden biri olan kısa çalışma ödeneği dolayısıyla özverili çalışmalarından dolayı İŞKUR Hakkari İl Müdürlüğü personeli, takdir belgesi ile ödüllendirildi.

İŞKUR Hakkari İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, tüm dünyanın Korona virüs nedeniyle zor günler yaşadığını ifade ederek, "Pandemi döneminde işverenlerimizin kısa çalışma ödeneği işlemlerini gerçekleştirmek için mesai mefhumu gözetmeden ortaya koydukları özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Pandemi nedeni ile ziyaret edemedikleri işverenleriyle ve yüz yüze görüşemedikleri iş arayanlarla online kanallar aracılığı ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Kızılkaya, “Pandemiden dolayı bir çok işyeri/kurum faaliyetlerini azaltırken, İŞKUR olarak İşbaşı Eğitim Programları, Meslek Edindirme Kursları, İstihdam Hizmetleri, İşsizlik Sigortası, Kısa Çalışma Ödeneği ve Nakdi Ücret Desteği Ödemeleri ile işverenlerin, iş arayanların, kursiyerlerin yanında olduklarını söyledi. iha3-497.jpg2-745.jpg1-777.jpg4-296.jpg

Bu haber toplam 2031 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim