• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari öğretmen evinde görkemli açılış
21 Eylül 2022 Çarşamba 10:09

Hakkari öğretmen evinde görkemli açılış

Hakkari yeni öğretmenler evinde 10 milyon TL’ye mal edilen Restaurant ve cafe açılışını yapan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari her alanda müthiş gelişiyor dönüşüyor dedi.

Cumhuriyet Caddesi üzerine 5  yıldızlı otel konforundaki modern Öğretmenevi binası 7 katlı ve 152 yataklı , 12’si suit odadan oluşan 152 yataklı, konferans salonu, çok amaçlı salon ve hamamı bulunan öğretmen evinde  10 milyon TL’lik Restaurant ve cafe açıldı.

Açılışa Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari Milletvekili Husret Dinç, Vali Yardımcıları Tevfik Kumbasar, Mustafa Berat Kasımoğlu, Talha Batta, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy,  Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Belediye Başka Yardımcısı Hamit Zibek, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Ak Parti İl Başkanı A. Mutalip Özbek, CHP İl Başkanı Nazım Demir, İyi Parti İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, Slehi Aşireti Lideri Fatih Keskin, HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkâri Sanayi ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Kaya, Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Hikmet Yaşar, kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Vali  Akbıyık, genç girişimci iş  insanları Yılmaz Azizoğlu ve Hüseyin Korkmaz tarafından öğretmen evi teras katında yaptırılan ve hiçbir masraftan kaçınılmaya milyon TL’lik  “Meftun-u Hayal” adı altında açılan Restaurant ve cafe’nin açılışını yaptı. 

Açılışta konuşan Vali Akbıyık,” Hakkari her alanda müthiş bir gelişiyor dönüşüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Hakkari’ye pozitif ayrımcılık yaptığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Her alandaki hizmetlerde sayın bakanlarımızın destekleri büyüktür onlara da teşekkür ediyoruz..  Hakkari tarihin en yüksek hizmetlerini alıyor. Öğretmen evinde tam donanımlı işyeri açan genç iş insanlarımızı da kutluyorum” dedi.

Genç girişimci iş  insanları  Yılmaz Azizoğlu ve Hüseyin Korkmaz ise, Hayal ettik tasarladık ve gerçekleştirdik Hakkari hizmetin en iyisine layık olduğunu belirttiler.

Azizoğlu ve Korkmaz,” Açılışa iştirak eden sayın valimiz başka olmak üzere protokol üyeleri, kanaat önderi, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve  herkese teşekkür ediyoruz. Hiçbir masraftan kaçınmadık batı standartların üstünde  bir işyeri hizmete açtık. “Meftun-u Hayal”  Restaurant ve cafe adlı işyerimizde yaklaşık 45 kişi istihdam ediliyor” şeklinde konuştular.

Tam donanımlı ve hiçbir masraftan kaçınmayan işyerinin 10 milyon TL’ye mal edildiği belirtildi.

HALKIN SESİ1-058.jpeg2-040.jpeg3-032.jpeg6.jpeg5-007.jpeg7-001.jpeg

Bu haber toplam 644 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim