• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Üniversitesinde “Kadın ve Toplum Seminerleri III” Düzenlendi
15 Mart 2019 Cuma 16:42

Hakkari Üniversitesinde “Kadın ve Toplum Seminerleri III” Düzenlendi

Hakkari Üniversitesi bünyesinde bulunan Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Kadın ve Toplum Seminerlerinin bu yıl üçüncüsü düzenlendi.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Üniversitesi bünyesinde bulunan Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Hakkari Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere; Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erdoğan Bada, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Battal Aslan, Hakkari Üniversitesi akademik-idari personelleri ile Hakkari Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Çağla Pınar Tuncer’in koordinatörlüğünde gerçekleşen seminer, Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erdoğan Bada’nın açılış konuşması ile başladı.

Seminer kapsamında KAMER Vakfı Şube Başkanı Zozan Selimoğlu  “Kadın Hakları İnsan Haklarıdır”, Hakkari Üniversitesi akademik personeli Öğr. Gör. Ayşe Sevimli“Tarihten Günümüze Toplumun Kadına Getirdiği Kısıtlamalar”, Hakkâri Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Klinik Psikoloğu Beyan Özbek “Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği ve Hakkâri’de Kadının Yeri”, Hakkâri Kadın Girişimciler Derneği Başkan Yardımcısı Özlem Atay “Hakkâri’de Kadın Girişimcilerin Önemi” konuları hakkında sunum eşliğinde detaylı bilgiler paylaştılar.

Ardından Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından kadın sorunları temalı tiyatro gösterisi sahnelendi.

Seminer verilen kokteylin ardından sona erdi.   

manset-(2)-001.jpgic2-094.jpgic3-063.jpgic4-023.jpg

Bu haber toplam 5318 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim