• Hakkari19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Üniversitesinde “Kariyer Günleri-1” Adlı Etkinlik Düzenledi.
08 Kasım 2018 Perşembe 13:14

Hakkari Üniversitesinde “Kariyer Günleri-1” Adlı Etkinlik Düzenledi.

Hakkari Üniversitesi Yüksekova Meslek Yüksek Okulu tarafından “Kariyer Günleri-1” etkinliği kapsamında konferans düzenlendi.

HABER: SERDAR SEVİ- HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Üniversitesi  Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Kariyer Günleri-1” etkinliği kapsamında düzenlenen konferansa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan Bada, Ölmez Madencilik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Ölmez, Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Güven Gok, akademik-idari personeller ve Hakkari Üniversitesi öğrencileri katıldı.

 

Açılış konuşmalarını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan Bada: “Ölmez Madencilik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Ölmez, değerli bir iş adamımızdır. Bu tür simaların hep çoğalmasını, daha güzel yerlere gelmelerini diliyoruz ki tüm çevreye ve topluma yarar sağlayabilsinler. Şimdi sizler akademik bilgiyle geliyorsunuz. Bu akademik bilgi ile kökten gelmiş bir bilgi birleştiği zaman tadına doyum olmaz bir hale geliyor. Düşünebiliyor musunuz akademik bilginiz var ve bu bilgiyi pratik bilgiyle birleştiriyorsunuz. Ama teorik bilgi yok ise tırmalaya tırmalaya, çabalaya çabalaya bir yerlere gelmeye çalışıyorsunuz. Bazıları başarıyor bazıları ise bunu başaramıyor. İşte İsmet Bey de çabalaya çabalaya bu yerlere gelmiş ve madencilik şirketi kurmuştur. İleride belki de daha büyük iş sahaları kurarak hem çevreye hem de bölgeye büyük iş imkanları sağlayacaktır.” dedi.

 

Ardından “Kariyer Günleri-1” etkinliği kapsamında Ölmez Madencilik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Ölmez, kendi hayatından örnekler vererek yapılan işin değerini, başarı için bütün zorluklara göğüs gererek madencilik şirketini nasıl kurduğunu, hem çevreye hem de bölgeye verdiği yararları ve destekleri anlatarak madencilik hakkındaki bilgilerini paylaştı.

 

Soru cevap şeklinde devam eden sohbet, Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Güven Gök'ün Ölmez Madencilik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Ölmez’e teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.

ic1-050.jpgic2-053.jpgic3-029.jpgic4-010.jpg

Bu haber toplam 5298 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim