• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Vali Yardımcısı Kılıç,"Şehit aileleri emanetimizdir"
28 Nisan 2022 Perşembe 10:13

Hakkari Vali Yardımcısı Kılıç,"Şehit aileleri emanetimizdir"

Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, şehit ve gazi aileleri ziyaretleri kapsamında birçok şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sait Abdullahoğlu, kendin değişik mahallelerinde ikamet eden şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Şehit ve gazi çocukları  ile yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Kılıç, kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Ailelerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Kılıç ‘Şehit aileleri emanetlerimizdir.

Devlet ve millet olarak şehitlerimizin aziz hatıralarını daima canlı tutacak ve şehitlerimizin aile fertlerine her türlü maddi ve manevi yardımı yapmaktan geri durmayacağız. Bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’ dedi.

Mahallelerde toplanan çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Kılıç, kendileri ile yakıdan ilgilenerek değişik hediyeler verdi. Kadınlarla sohbet edip onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Yardımcısı Kılıç, ihtiyaç sahibi aileleri ise yerinde tespit ederek gereğinin yapılması talimatını verdi.2-20220428101503.jpg3-849.jpg5-199.jpg4-485.jpg

Bu haber toplam 713 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim