• Hakkari1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari valisi İdris Akbıyık, Kovid-19 aşısının ilk dozunu yaptırdı
13 Şubat 2021 Cumartesi 17:50

Hakkari valisi İdris Akbıyık, Kovid-19 aşısının ilk dozunu yaptırdı

Hakkari valisi ve Belediye başkan vekili İdris Akbıyık, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen CoronaVac aşısının ilk dozunu yaptırdı.

Vali Akbıyık, İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara ve hastane yönetimi tarafından karşılandı.

Covid-19'a karşı geliştirilen CoronaVac aşısının ilk dozunu yaptıran Vali Akbıyık, çıkışta gazetecilere açıklamada bulundu.

Vali Akbıyık, "Aşının ilk dozu oldum. Hakkari'de aşı takvimi ile ilgili süreç gayet iyi bir şekilde işliyor. Şu ana kadar yapılan aşılar 3 bin 500'ü geçti. Herhangi bir sıkıntı yok. Hakkari halkı Covid-19 kurallarına uyma açısından çok dikkatli, kurallara uyuyorlar, maskelerini takıyorlar, sosyal mesafe ve hijyene uyuyorlar. Tüm kamu ve kuruluşlarımızla başta sağlık birimleri, hastanelerimiz, doktorlarımız, sağlık ekiplerimizin gayretleriyle emniyet güçlerimiz, polisimiz, jandarma güçlerimiz Covid-19 virüsü ile mücadelede çok iyi durumda. İnşallah ülke olarak Hakkari olarak bu virüsü gündemimizden çıkartmak istiyoruz" dedi.

Vali Akbıyık'a, Hakkari il Emniyet müdürü Atanur Aydın, İl jandarma komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu eşlik etti.2-753.jpg3-503.jpg1-785.jpg

Bu haber toplam 3164 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim