• Hakkari22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari ve Vanlı kadınlar arasında işbirliği protokolü
03 Şubat 2021 Çarşamba 22:52

Hakkari ve Vanlı kadınlar arasında işbirliği protokolü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Kadın Girişimciler Kurulu ile arasında işbirliği protokolü imzalandı.Protokol törenine; TOBB Hakkari KGK Başkanı Sevda Keskin, TOBB Van KGK Başkanı Pınar Gülle, TOBB Van Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Serap Bayram Iğdır ve Kurul Üyesi Türkan Başgül ile TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Özlem Atay katıldı.

Hakkari KGK Başkanı Sevda Keskin ile TOBB Van KGK Başkanı Pınar Gülle tarafından imzalanan protokol kapsamında Hakkari ve Van'ın işbirliği pekişmiş olacak.

TOBB Van ve Hakkari Kurul Başkanları, protokolün hayırlı olmasını diledi.

TOBB Van KGK Başkanı Pınar Gülle, “TOBB bünyesinde yer alan Kadın Girişimciler Kurulu olarak güç bir yapı içerisindeyiz. Bugün itibariyle 7 bin üyesi olan TOBB Kadın Girişimciler Kurulumuz Türkiye’nin en önemli yapılarından bir tanesidir. Amacımız kadınlara dokunabilmek, girişimcilik kültürünü bölgemizde yaygın hale getirmek. Bölgede yaşayan kadınlarımızın hayata 1-0 geride başlaması dezavantajını ortadan kaldırmak adına bu işbirliğinin önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu işbirliği hepimiz için hayırlı olur.” ifadelerini kullandı. 

Hakkari KGK Başkanı Sevda Keskin de işbirliğini kağıt üzerinde kalmayacağı vurgusu yaparak, "Yapmış olduğumuz protokol kesinlikle kağıt üzerinde kalmayacak. İnşallah Hakkari ve Van için protokol dönüm noktası olur. Kadınların ekonomik olarak daha iyi noktaya gelmesi ve girişimciliğin artması adına imzaladığımız protokol ile önemli işbirliklerine imza atacağımızı düşünüyorum. İnşallah birlikte kadınlarımıza yol gösterici olacağız. TOBB gibi önemli bir çatı altında olmamızdaki asıl amaçta bu zaten. İnşallah iki şehrin Kadın Girişimciler Kurulu olarak üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecek ve işbirliği ile güzel projelere imza atacağız.” dedi.1-771.jpg3-495.jpg4-295.jpg

Bu haber toplam 1702 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim