• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de "Atik Spor Akademisi" kursları başladı
24 Haziran 2020 Çarşamba 13:28

Hakkari'de "Atik Spor Akademisi" kursları başladı

Hakkari'nin deneyimli beden eğitimi eğitmenleri Mansur Okay, Fatih Berkay ve İsmail Okay tarafından kurulan "Atik Spor Akademisi"nde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna (BESYO) hazırlık kursları başladı.

Hakkari'de 2005 yılında Mansur Okay ve Fatih Berkay tarafından kurulan "Atik Spor Akademisi" Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)'ya öğrenci hazırlıyor. Türkiye'nin çeşitli üniversitelerine her yıl 30'a yakın öğrenciyi beden eğitimi öğretmenliği, yöneticilik, antrenörlük ve rekrasyon bölümlerine hazırlayan eğitmenler geleceğin spor öğretmenlerini yetiştiriyor. 

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Hazırlık Kursu hakkında bilgiler veren  eğitmenler Mansur Okay ve Fatih Berkay, Atik sporun bu yılki hazırlık eğitimi disiplinli kondisyon hareketleri çalışmalarıyla 2 aylık yoğun bir hazırlık dönemiyle başlayacaklarını ifade ederek, amaçlarının kentteki gençlerin spora olan tutkularını üniversite ile taçlandırmak olduğunu söylediler. 

Öğrenciler ile birebir ilgilenerek salon ve stadyum çalışmaları yapan eğitmenler, Hakkari dışındaki üniversitelerde yapılacak sınavlar içinde öğrencilerimize ulaşım ve konaklamada gereken kolaylığı sağlayacağız. Amacımız ilimizdeki gençlerin spora olan tutkularını üniversite ile taçlandırmaktır" diye konuştular.  
Atik Akademi İrtibat0543 607 3293 - 0506 663 9008

Bu haber toplam 2750 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim