• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de başıboş inekler kent dışına çıkartılıyor
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:14

Hakkari’de başıboş inekler kent dışına çıkartılıyor

Hakkari`de başı boş gezen inekler Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanarak şehir dışına çıkarılıyor.

Hakkari`de başıboş gezen inekler Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanarak şehir dışına çıkarılıyor.

 Yıllardan beri çözülemeyen başıboş gezen hayvanlara zabıta ekipleri yeni bir çözüm buldu. Yolları işgal ederek trafiğin aksaması, mezarlıkların ve bağ ve bahçeleri tahrip ediyor.

Zabıta Müdürlüğüne gelen yoğun şikâyetler üzerine zabıta ekipleri tarafından başıboş inekler toplatılarak şehir dışına çıkartılacak.

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, çarşı merkezi ve mahallelerde gezen başıboş hayvanlara yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirttiler. Topladığımız hayvanları şehirden uzak bir yere götüreceğiz.

 Hakkari merkez ve mahallelerinde başıboş gezen hayvanlara yönelik köklü bir çözüm bulduk. Çarşı merkezine de inen başıboş hayvanlar, trafiğin aksamasına, çevrede kötü bir görünüm oluşmasına ve kirliliğe sebep oluyor.

Belediye zabıta ekipleri olarak yaptığımız uyarılara rağmen inek sahiplerinin kulak asmayıp hayvanlarını yine başıboş bırakmaları bizi böyle bir yola sevk etti.

Ayrıca hayvan sahiplerine ise 5 bin TL ceza keseceğini burada belirtmek isteriz. Bu duruma düşmek istemeyen hayvan sahiplerinden rica ediyoruz hayvanlarınızı meraya götürün şehir merkezinde kalmasın sizde mağdur olmayın şeklinde uyarılarda bulundular”1-20230517191648.jpg3-20230517191648.jpg1-20230517191725.jpg

Bu haber toplam 593 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim