• Hakkari18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
31 Mart 2020 Salı 12:10

Hakkari’de Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Hakkari Belediyesi tüm birimleri ile Yeni Tip Koronavirüsü’ne karşı başlattığı mücadele kapsamında kent merkezi ve mahallelerde dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Çin’in Wohan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs’e karşı Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ciddi önlemler alındı. Bu önlemler çerçevesinde Hakkari Belediyesi de kent genelinde dezenfekte çalışması başlattı.

Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yıkama ve ilaçlama çalışması başlattı. Hakkari Valiliğinin talimatları üzerine okul, kamu kurum ve kuruluşları, iş yerleri, AVM’ler, taksi ve dulmuş durakları, park ve bahçeler, çocuk oyun merkezleri, çarşı merkezindeki cadde ve sokakları yıkanarak dezenfekte edildi. Yeni tip korona virüse karşı tüm önlemlerin en üst seviyede alındığı Hakkari’de belediye ve Ticaret İl Müdürlüğü görevlileri de; bakliyat, kolonya, dezenfektan ve ıslak mendil fiyatlarında fahiş artış denetimleri yaptı.
kent merkezinin yanı sıra Hakkari merkeze bağlı mahallelerde de dezenfekte çalışmalarını yoğunlaştıran Hakkari Belediyesi, Hakkarililerin takdirinin kazandı.

Koronavirüs’e karşı verilen mücadeleyi memnuniyetle karşılayan Hakkari kent sakinleri Başta Hakkari valisi/ Belediye başkan vekili İdris Akbıyık olmak üzere bütün Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

1-175.jpg3-164.jpg4-118.jpg

 

Bu haber toplam 455 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim