• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de Feci Kaza Ölü ve Yaralılar Var
04 Aralık 2019 Çarşamba 12:08

Hakkari’de Feci Kaza Ölü ve Yaralılar Var

Hakkari merkeze bağlı Oğul Köyünde meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirirken en az 10 öğrenci ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari'de içinde öğrencilerin de bulunduğu köy minibüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole yuvarlandı. Kazada, 2 kişi öldü, en az 10 öğrenci ise yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde kent merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Oğul köyünün Dilekli Mahallesi'nde meydana geldi. Köy sakinleri ile öğrencileri kent merkezine taşıyan minibüs, köyün çıkışında sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlanıp, elektrik direğine çarptı. Kazada, araçtan fırlayıp elektrik direğine çarpan Rahime Turan (57), Cemil Turan (55) yaşamını yitirirken feci kazada en az  10 öğrenci de yaralandı.

Köylülerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ancak Cemil Turan da doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Kazanın ardından ölen 2 kişinin ve yaralanan öğrencilerin yakınları hastaneye akın etti.

Kazayı duyan çok sayıda Hakkari kent sakini hastaneye akın etti. Hastane bahçesinde sinir krizleri geçiren kazazede sakinlerini ise çevrede bulunan vatandaşlar sakinleştirildi.

5-037.jpg4-084.jpg2-137.jpg1-119.jpg

 

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim