• Hakkari7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de “Gençliğe Değer” projesi
02 Mart 2021 Salı 08:50

Hakkari’de “Gençliğe Değer” projesi

Diyanet İşleri Başkanlığı “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında Hakkari İl Müftülüğü koordinesinde Hakkari ve Yüksekova’lı gençler Kayak Merkezi ev sahipliğinde buluştu.

İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Yüksekova Gençlik ve Spor ilçe Müdürü İlhan Yılmaz, Ova Camii İmam-Hatibi Senadin Basmacı ile Hakkari ve Yüksekova’dan gençler  katıldı.

Burada gençlerle sohbet eden il Müftüsü Faruk Gürbüz, Gençler, sizler bizim istikbalimizsiniz. Mutlu ve müreffeh geleceğimiz omuzlarınızda yükselecektir dedi. Gürbüz,” Sizleri vatana ve milletine hizmet eden kişiler olarak yetiştirmek, sapık ve bölücü unsurlardan uzak tutmak en büyük gayemizdir. Sizleri, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde görmek bizleri fazlasıyla memnun etmektedir.

Sizler bilim ve eğitime ne kadar önem verirseniz, gelecekte memleketimizin yükselmesine o derece katkıda bulunmuş olursunuz. Sizlerden isteğim milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişme gayreti içinde olmanızdır. Bu konuda elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğimizi bilmenizi isterim.” dedi. Akabinde, gençler kayak merkezinde kayak keyfi yaparak mutlu ve güzel saatler geçirdiler. İHA2-770.jpg1-810.jpg

Bu haber toplam 1745 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim