• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de Hatay Usulü Soslu Döner açıldı
22 Kasım 2021 Pazartesi 16:21

Hakkari'de Hatay Usulü Soslu Döner açıldı

Hakkari'de işletmeciliğini Fatih Karaman'ın yaptığı Hatay Usulü soslu Dürüm Pehlivan Mahallesi çevre yolunda coşkulu bir açılışla hizmete açıldı.

Hakkari'de “Lezzetin Doğru Adresi” sloganıyla yola çıkan soslu Dürüm, soslu Hatay usulü yapacağı tavuk lavaşta dürümleriyle doyurucu ve farklı bir damak tadıyla müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Açılışa HATSO Başkanı Servet Taş, Ak Parti Başkan Yardımcısı Naif Kahraman, Deva Partisi Hakkari il Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, bazı kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Organizasyonu son günlerde adında sıkça söz ettiren Peri masalının yaptığı açılışa katılan konuklar, böylesine nezih ve lezzetli ürünlerden oluşan bir mekanı Hakkari'ye özellikle çevre yoluna kazandırılmasından dolayı işletme sahibini tebrik ederek, “Hayırlı İşler” temennisinde bulundular.

İşletme Sahibi Fatih Karaman, Hatay usulü soslu dürüm yanında; Köfte ekmek, çorba, ve tost ile müşterilere hitap edeceklerini kaydetti.

Açılış günü nedeniyle tüm müşterilerine Dürüm, ayran ve tatlı  ikramında bulunduklarını belirten Kahraman, her zaman müşterilerine hızlı, kaliteli, ekonomik hizmetler ve lezzetler sunacaklarını ve müşterilerinin damak tadını sonsuza kadar taşıyan en doğru adres olduklarını söyledi.

İşletme sahibi Karaman; 'Lezzet ve kalitelerini evlerine taşımak isteyen müşterileri için işletmelerinin 0438 211 71 71 numaralı telefonlarından Alo paket servisi şeklinde de hizmet verdiklerini, müşterilerine en kısa sürede teslimat yapabilmek adına deneyimli elemanlarının olduğunu ifade etti." HALKIN SESİ2-20211122162225.jpg3-732.jpg5-177.jpg4-419.jpg

Bu haber toplam 801 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim