• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de tahrip olan yollar asfaltlanıyor
03 Eylül 2020 Perşembe 13:29

Hakkari’de tahrip olan yollar asfaltlanıyor

Hakkâri’de Doğalgaz hattı döşeme çalışmaları sonrası yolların tahrip olduğu kentte Hakkari belediyesi yeniden asfalt çalışması başlattı.

Yeni Mahalle ve Gazi mahallesindeki caddelerinde yapılan yüzey sertleştirici beton yol çalışmalarının ardından bitümlü sıcak asfalt (BSK) yol yapım çalışmaları, çevre yolunun tamamı, Gazi mahallesi Av. Cumhur Keskin caddesinden kırkkonutlar istikametinden şenler rampasına kadar, Kayacan caddesi, Cumhuriyet caddesi eski öğretmen evi ile ulu cami yolu, Altay caddesi, Ulu cami caddesi, 1004 sokak yeni öğretmen evi,  Afad-Atatürk polis karakolu yolu, Belediye binasının arkası ile 4 ara yollarının tamamı, Hastane caddesi katramas ile sanayi girişine kadar yollarım tamamı asfaltlanacağı belirtildi.

Belediye yetkilileri söz konusu asfalt çalışmaları doğalgaz yapımı çalışmaları bitimine müteakip olarak yapılacak olup kış ayına girmeden bu yolların bitimi hedeflendiğini belirttiler.

Şu anki tahribatlar yüzünden vatandaşlarımız yol çalışmaların dolayı gösterdiği anlayış için şimdiden teşekkür eden Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, en kısa zamanda vatandaşların konforlu ve modern yollara kavuşturacağını ifade ederek herşey daha güzel bir Hakkâri için sloganı çalışmaya devam edeceğiz dedi. HAKKARİ İHA2-462.jpg1-406.jpg3-298.jpg4-197.jpg5-089.jpg6-033.jpg

Bu haber toplam 4808 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim