• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de tonlarca çöp toplandı
12 Haziran 2020 Cuma 00:52

Hakkari'de tonlarca çöp toplandı

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına rağmen etrafa rastgele atılan çöpler tepkilere neden oldu.

“Temiz bir Hakkari için el ele” sloganı ile geceli gündüzlü çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, bazı duyarsız vatandaşların konteyner yerine çöplerini boş buldukları alanlara atması tepkiye neden oldu. Gazi Mahallesi'nde çöp konteynerleri bulunmasına rağmen boş alana bazı duyarsız mahalle sakinlerinin attığı tonlarca kömür külü ve çöp atıkları belediye temizlik işçilerini zor durumda bıraktı. Kavurucu sıcaklara rağmen canla başla çalışarak tonlarca çöp yığınını toplayıp çuvalla dolduran ekipler, tepelik alanı pırıl pırıl yaptı.

 

Duyarsız vatandaşların bu tutumuna tepki gösteren vatandaşlar, "Bazı vatandaşlar artık çöpü nereye atacağını şaşırmış durumda. Az ileride çöp kutusu olmasına rağmen boş buldukları alanlara atıyorlar. Her tarafı çöp merkezine çevirmişler. Adım başı çöp konteynerleri var ama nedense sokak ortasına çöp atılıyor. Biz bu şehirde yaşıyoruz ve şehrimizi temiz tutalım" şeklinde konuştular.İHA

 
Bu haber toplam 2156 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim