• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İstanbul Hakkarililer Derneğininden ihtiyaç sahiplerine destek
06 Temmuz 2020 Pazartesi 14:55

İstanbul Hakkarililer Derneğininden ihtiyaç sahiplerine destek

İstanbul Hakkarililer derneği pandemi süreci boyunca yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye yardım etti.

İstanbul Hakkarililer Derneği üç aylık pandemi sürecinde toplamda 604 aileye gıda yardımında bulunuldu. İkişerli periyot şeklinde dağıtılan yardımlar özellikle ihtiyaç sahibi ailelere verilmesi dikkate alındı.

Yardımların ihtiyaç sahiplerine verilmesinde Deniz Feneri Derneği iş adamları, Hakkarili iş insanı Teoman Zeydan ve iş insanı Ramazan Kumek destek verdi.

İstanbul Hakkarililer Derneği başkanı Şemsettin Demir: “ pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ailelerimize dernek olarak elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştık. Bu gıda yardımlarını dağıtırken özellikle ihtiyaç sahibi ailelere verilmesi konusunda titiz davrandık. Bu zorlu süreçte bizden desteğini esirgemeyen Deniz Feneri

Derneği müdürü Yusuf Baykal’a, Hakkarili iş insanı Teoman Zeydan ve Ramazan Kumek başta olmak üzere herkese İstanbul Hakkarililer Derneği adına teşekkür ediyorum.

Derneğimizin kuruluş aşamasından bu yana desteğini bizden esirgemeyen iş insanı, hemşehrimiz Teoman Zeydan’a özellikle teşekkür ediyorum. En son Ankara temasımda sayın Teoman Zeydan’a teşekkür mahiyetinde ziyarette bulundum. Kendisi bir Hakkarili olarak her zaman derneğimize maddi manevi destek vereceklerini ifade ettiler. ” ifadelerini kullandı. HAKKARİ HALKIN SESİ

Bu haber toplam 3147 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim