• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadınlar işbirliği için Hakkari’de buluştu
26 Şubat 2021 Cuma 19:54

Kadınlar işbirliği için Hakkari’de buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Kadın Girişimciler Kurulu ile Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu arasında imzalanan işbirliği protokolünün startı Hakkâri 'de verildi.

Bir süre önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu (KGK)  işbirliği protokolü imzalanmıştı. 

TOBB çatısı altında her iki ilde yapılacak faaliyetler ile kadınların; sosyal, kültürel ekonomi ve girişimcilik alanlarında güçlendirilmesi hedefleniyor.

Program kapsamında bugün Hakkâri’ye gelen TOBB Van Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Pınar Gülle, Başkan yardımcıları Serap Bayram Iğdır, Türkan Başgül, kurul üyesi Canan Kaya, TOBB Hakkâri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, Başkan Yardımcısı Suzan Duran Çivi, Kurul üyeleri  inşaat mühendisi Yeşim Şimşek, Özlem Atay, Sibel Adıyaman ile birlikte Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ı, Hakkâri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş'ı ve Hakkâri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Erdoğan Bada' yı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.  

TOBB Van ve Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları Pınar Gülle ile Sevda Keskin ;İşbirliği protokolünün her iki il için hayırlı olması temennisinde bulundular. 

Keskin ve Gülle; “Yaptığımız ziyarette göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı başta Hakkâri Valimiz ve Belediye Başkan Vekili Sayın İdris Akbıyık olmak üzere, Hakkâri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Servet Taş’a ve Hakkâri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Sayın Erdoğan Bada' ya teşekkür ederiz” dediler. 3-511.jpg2-764.jpg1-802.jpg4-306.jpg

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim