• Hakkari1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
‘’Kent Park Yaşam Merkezi’’nde Hafta Sonu Yoğunluğu
11 Kasım 2019 Pazartesi 11:38

‘’Kent Park Yaşam Merkezi’’nde Hafta Sonu Yoğunluğu

Hakkari Belediyesi tarafından 8 bin metrekare üzerine yapılan ‘’Kent park Yaşam Merkezi’’nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Kasım ayında sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen Hakkari kent sakinleri Kent Park Yaşam Merkezini dolup taşırdı.

Sosyal alanlarla donatılan ‘’Kent Park Yaşam Merkezi’nde Hakkari kent sakinleri, hafta sonunu değerlendirmek için çocuklarıyla beraber parka akın etti.

Daha önce İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi başkan vekili Cüneyt Epcim; halkı hizmetle buluşturarak; şehre modern bir görünüm kazandırdı. Hakkari’de alt ve üstyapı çalışmaları yanı sıra kentin sosyal hayatını da düşünen Hakkari Belediye Başkanlığı şehrin bir çok noktasına parklar yaptırdı.

Hakkari’nin sosyal hayatını canlandırmak için Atlılar Caddesi’nde bulunan eski Belediye garajına yapılan ve 8 bin metrekareyi kapsayan ‘Kent Park Yaşam Merkezi’nde; bisiklet, koşu ve yürüyüş yolları, 400 kişilik amfitiyatro, paten alanı, oyun grupları, kamelyalar, özel süs havuzları, fitness salonu, özel dekoratif aydınlatmalar ile yeşil alanının yer alıyor.

Kentin sosyal hayatına canlılık katan ‘’Kent Park Yaşam Merkezi’’ 7’den 70’ye bütün Hakkarililerin gittiği bir mekan haline geldi.

Kasım ayında sıcak vve güneşli havayı fırsat bilen Hakkarililer ‘’Kent Park Yaşam Merkezi’’nde hem spor yaptı hem de çocuklarını eğlendirdi.

Kendilerine böyle bir sosyal alanı kazandıran Hakkari Belediye Başkanlığına teşekkür eden Hakkari kent sakinleri bu tür sosyal alanların çoğaltılmasını istedi.

2-119.jpg3-109.jpg4-075.jpg5-034.jpg

 

Bu haber toplam 476 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim