• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kızılay Şube Başkanı kazada yaralandı
12 Haziran 2020 Cuma 01:01

Kızılay Şube Başkanı kazada yaralandı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, meydana gelen trafik kazasında yaralanan Kızılay Derneği Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt ve diğer yaralıları hastanede ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Hakkari-Van karayolunda bir taksi ile Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Recep Bozkurt'un kullandığı aracın çarpışması sonucu her iki araçta bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralanmıştı. Vali İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Hakkari Devlet Hastanesi acil servisinde müşahede altında bulunan yaralıları ziyaret etti. Vali Akbıyık ve beraberindekiler, İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara ve Hastane Müdürü Nejdet Demir'den de yaralılar hakkında bilgi aldı.

Başkan Bozkurt ve buradaki yaralıları ziyaret eden Vali Akbıyık, kazazedelere ‘geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Bir süre Başkan Bozkurt ile sohbet eden Vali Akbıyık, Türk Kızılay Derneğinin 152. kuruluş yıldönümü de kutladı.

 

Acil serviste bulunan yaralıları da ziyaret ederek ‘geçmiş olsun' dileklerinde bulunan Vali Akbıyık, daha sonra hastaneden ayrıldı.İHA

 
 
Bu haber toplam 2198 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim