• Hakkari21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖNDER'den Hakkarili öğrencilere kitap desteği
15 Nisan 2021 Perşembe 14:19

ÖNDER'den Hakkarili öğrencilere kitap desteği

Hakkari ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından kentte öğrenim gören 8. ve 12. sınıfta okuyan öğrencilere verilmek üzere kaynak kitap desteğinde bulunuldu.

Ücretsiz olarak üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan öğrencilere dağıtılacak olan toplam 3 bin 500 kitap İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Kitapları teslim alan Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, ÖNDER İmam Hatiplere Derneği Başkanına böyle bir desteği verdiği için teşekkür etti.

Önder Derneğinin bu kitapları ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılacağını belirten Gür," 3 bin 500 adet içinde 5 deneme sınavı olan kitapları aldık ve öğrencilerimize teslim edeceğiz. Böyle bir çalışma yaptıkları için başta Hakkari Önder İmam Hatipler Derneğine teşekkür ederiz.' 'dedi.

Hakkari ÖNDER İmam Hatipler Derneği Başkanı Adil Demir ise kentte okuyan öğrencilerin herkesin öğrenicisi olduğunu ve bu öğrencilerin en güzel üniversitelerinde ve liselerinde okumaları için hepimizin onlara destek olması gerektiğini söyledi. Dernek olarak eğitme yönelik çalışmalarının devam edeceklerini ifade etti. 

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim