• Hakkari0 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Oyun salonları ilk günden rağbet gördü
02 Temmuz 2020 Perşembe 12:29

Oyun salonları ilk günden rağbet gördü

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında kapatılan internet kafeler ve oyun salonları, 1 Temmuz itibarıyla yeniden faaliyete geçti. Maske ve sosyal mesafe kuralı gibi birçok tedbirle müşterilerini ağırlayan salonlar, ilk günden rağbet gördü.

81 ilde yayınlanan genelge sebebiyle maskesiz müşteri kabul etmeyen oyun salonlarında aynı zamanda temizlik ve hijyen bakımından düzenli periyotlarda incelemeler gerçekleştirilecek.

Tekirdağ'da faaliyet gösteren bir oyun salonunun işletmecisi Engin Zorağa, "3 aydır korona virüs salgını nedeniyle kapalıydık. Şimdi valilikten izin geldi ve 1 Temmuz itibarıyla kapılarımızı açtık. Dün dezenfekte çalışmaları yaptık ve bugün müşterilerimizi ağırlıyoruz'' dedi.

"Her müşteriden sonra makinaları siliyoruz''

Salonda aldıkları tedbirlerden bahsede Zorağa, "Buraya gelecek müşterilerimizin maske takma zorunluluğu var. Ayrıca müşterilerimize maske ve dezenfektan hediye ediyoruz. Müşterilerimizin işi bittiğinde de tüm makinalarımızı silerek yeni müşterilere hazırlıyoruz. Açıldığımız için mutluyuz'' ifadelerini kullandı. İHA
Bu haber toplam 3054 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim