• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rektör Pakiş Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna Verilen Yemek Programına Katıldı
15 Temmuz 2019 Pazartesi 15:08

Rektör Pakiş Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna Verilen Yemek Programına Katıldı

Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş ile eşi Melike Pakiş, Hakkâri Valiliği koordinatörlüğünde Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş ile eşi Melike Pakiş, Hakkâri Valiliği koordinatörlüğünde Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen yemek programına katıldı.

Hakkâri Orduevinde verilen yemeğe; Hakkari Valisi İdris Akbıyık, eşi Sevim Akbıyık, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, eşi Melike Pakiş, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Cumhuriyet Başsavcısı  İsmet Çınar, Vali Yardımcıları Cüneyt Epcim ve Aziz Gölbaşı, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, kurum amirleri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Hakkari Valisi  İdris Akbıyık, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Ömer Pakiş ile protokol üyeleri, davetlilerle ilgilenip bir süre sohbet ettikten sonra aynı masaları paylaştıkları şehit ve gazi aileleriyle birlikte akşam yemeği yediler.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Hakkâri Müftüsü Faruk Gürbüz tarafından dua okundu.

Program, Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın konuşmasıyla sona erdi.   

ic3-072.jpgic1-100.jpgic2-105.jpgic4-030.jpg                                      

 

 

Bu haber toplam 728 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim