• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Akbıyık'tan şehit ailelerine ziyaret
03 Şubat 2021 Çarşamba 22:47

Vali Akbıyık'tan şehit ailelerine ziyaret

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık Hakkari'de şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Ziyarete Vali Akbıyık'a eşi Sevim Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın,Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sait Abdullahoğlu ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri eşlik etti.

Vali Akbıyık ve beraberindekiler önce 1995 yılında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen güvenlik korucusu şehit Sait Demri'in Dağgöl Mahallesindeki evine geçti.

Burada şehidin eşi çocukları ve torunları sohbet eden Akbıyık, çocuklara oyuncak şehidin eşine ise hediyeler bayrak ve Kuran-Kerim hediye etti.

ArdındanVali Akbıyık, 1993 yılında Hakkari Üzümcü Köyünde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Mehmet Yılmaz'ı Yeni Mahallede bulunan ailesini ziyaret etti.

Burada şehidin eşi ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Vali Akbıyık ve beraberindekiler onlara çeşitli hediyeler verdi.

 Akbıyık, Vali yardımcılarının, kaymakamları ve kurum amirlerinin ve kendilerinin şehit ailelerini, gazi ailelerini  ve maddi durumu olmayan aileleri periyotları halinde düzenli bir şekilde ziyaret ettiklerini söyledi.iha3-494.jpg2-743.jpg1-769.jpg

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim