• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Yardımcısı Kılıç, aile ziyaretlerinde bulundu
17 Şubat 2021 Çarşamba 16:51

Vali Yardımcısı Kılıç, aile ziyaretlerinde bulundu

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatı üzerine Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, ketin değişik mahallelerdeki dar gelirli aileleri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Hakkari Valisi ve Belediye  Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda Vali yardımcıları, kaymakamlar ve kurum amirlerinin şehit, gazi ve dar gelirli ailelere yönelik ziyaretler düzenli bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıçı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sait Abdullahoğlu ve Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ile birlikte kentin değişik noktalarında bulunan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ettiler.

Ailelerin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Kılıç, ailelere Vali Akbıyık’ın selamlarını iletti.  Çocuklara kitap ve değişik hediyeler veren Vali Yardımcısı Kılıç,  çocuklarla da bir süre sohbet etti.

Hakkarili çocuklar Vali Yardımcısı Kılıç’a Avukat, öğretmen, hemşire ve sanatçı olmak istediğini söylediler. Bir kız çocuğu ise sesinin güzel olduğunu belirterek, Vali yardımcısına şarkı okudu.

 Vali Akbıyık’ın talimatı üzerine evlere konuk olan Vali Yardımcıları, çocuklara değişik hediyeler, ailelerine ise giyim ve gıda yardımında bulunuyor. iha1-789.jpg3-506.jpg4-300.jpg

Bu haber toplam 2455 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim