• Hakkari5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
2. LİGE YÜKSELEN SÜMBÜL ENGELLİLER DESTEK BEKLİYOR
27 Temmuz 2020 Pazartesi 14:36

2. LİGE YÜKSELEN SÜMBÜL ENGELLİLER DESTEK BEKLİYOR

2019 -2020 sezonu grup lideri olarak tamamlayan Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2. Ligde başarısını sürdürmek için destek bekliyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 2019-2020 sezonunu C Gurubunda lider olarak tamamladı.Geride bıraktığı sezonda büyük takımları bir bir yenerek büyük başarıya imza atan takım bu yıl da mücadele edeceği 2. Ligde aynı başarıyı devam ettirmek istiyor. 

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı aynı zamanda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mesut Keskin, gurup lideri Sümbül Engelliler Spor Kulübünün bileğinin hakkı ile 2.lige terfi ettiğini ifade etti.

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şükriye Yıldız Tatlı ise tüm imkansızlıklara rağmen yüksek bütçeli takımları geride bırakarak yoluna emin adımlarla ilerleyen takımın başarısının tesadüf olmadığını söyledi.

Pandemi sürecinin gerek kulüp yönetimini gerekse sporcuları ciddi anlamda bir ümitsizliğe sürüklediğine dikkat çeken Tatlı, sporcularının her şeye rağmen bu süreci en iyi şekilde değerlendirdiğini, evlerinde antrenmanlarına devam ettiğini ifade etti.Zorlu bir sezonun ardından 2. Lige çıkma başarısının haklı gururunu yaşadıklarını anlatan Tatlı,  daha büyük başarılar için daha çok desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Tatlı sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Hakkari'de imkanlar dahilinde takıma gerçek anlamda Sayın Valimiz sahip çıktı. 2020- 2021 sezonunda 2. ligde mücadele edecek olan takımımıza şu an için yine sadece Sayın Valimiz İdris Akbıyık 'tan destek sözünü aldık. Takımın hem önümüzdeki lig maşlarında hem de daha sonraki süreçlerde daha iyi bir noktaya gelmesi için daha çok desteğe ihtiyacı var. Bunun için özelikle iş adamlarımızdan daha çok duyarlılık ve destek bekliyoruz.”

16-005.jpg19-017.jpg

 

Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim