• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu
30 Ekim 2017 Pazartesi 13:49

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Hakkari’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Eski hükümet konağı bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Vali Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Emre Tayanç; öğretmen, öğrenci, asker ve polislerin bayramını kutladılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajının okunmasının ardından değişik okullardaki öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Daha sonra kürsüye çıkan Vali Cüneyit Orhan Toprak, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ülkemizde yapılan yenilikler hakkında bilgi verdi.

Halk oyunları gösterisinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere Vali Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Emre Tayanç tarafından madalya ve kupa verildi.

Tören, öğrencilerin geçit töreni ile sona erdi.

Törene vali yardımcıları Bekir Abacı ve Mehmet Nurullah Karaman, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Baro Başkanı Av. Zeydin Kaya, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Milli Eğitim Bakanlığı İlksan Genel Müdürlüğü Başkanı Tuncer Yılmaz, Denetleme Kurulu Başkanı İsa Barış, kurum amirleri, askeri personel, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Hakkari’nin Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca ilçelerinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. İHA 

Bu haber toplam 735 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim