• Hakkari2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Kadınlar deprem bölgesinde
19 Mart 2023 Pazar 13:22

AK Kadınlar deprem bölgesinde

AK Parti Hakkari Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının başlatmış olduğu “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun” mutfak seti kampanyası başlattıklarını söyledi.

6 Şubat Pazartesi günü asrın felaketiyle karşı karşıya kaldık. 11 kentteki  büyük yıkıma neden olan bu deprem felaketinin yürekleri yaktığını ifade eden Başkan Ertuş,"Yaşanan  felaketin  hemen  akabinde  AK Parti  Genel  Merkez  Kadın Kolları Başkanı Sayın Ayşe Keşir'in Başkanlığında İl Kadın Kolların Teşkilatının Genelinde 'Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun' kampanyası başlatılmıştı.

Biz de depremin yaşandığı günden bu yana İl ve İlçe Teşkilat mensuplarımızla birlikte yaraları sarmak adına çadırlarda ve konteynerlerde geçici süre kalacak olan depremden etkilenen kardeşlerimizin mutfak malzemesi ihtiyaçlarının bir nebze de olsa giderilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Toplanan mutfak setlerimiz Adıyaman Merkez de Çadır kentlere yolladıklarını " ifadelerini kullandı.

 -Haydi Yaraları Birlikte Saralım
  Başkan Ertuş;" Ak parti Hakkari Kadın Kolları Teşkilatı olarak 133 koliden oluşan mutfak setleri yanı sıra oyuncak, hijyenik malzemeler olmak üzere Adıyaman Merkez de Çadır kentlerde yaşayan depremzede ailelere dağıtıldı.

  Sayın Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde zaman içinde oluşacak ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı çeşitlendirmeye devam edeceğiz.

AK Parti Kadın Kolları olarak İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte sürekli sahada olup depremden etkilenen vatandaşları yalnız bırakmayacağız. Umutlarımızı yeniden yeşertmek için Devletimizin ve milletimizin gücüyle ve elbirliğiyle yaralarımızı birlikte saracağız. Rabbim böyle bir felaketi bizlere bir daha yaşatmasın inşallah. Ülkemizin ve Milletimizin başı sağ olsun" dedi.iha 3-20230319132449.jpg2-20230319132449.jpg4-586.jpg1-20230319132449.jpg

Bu haber toplam 619 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim