• Hakkari4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti heyeti Kuran kursu açılışına katıldı
30 Temmuz 2021 Cuma 15:13

Ak Parti heyeti Kuran kursu açılışına katıldı

Hakkari Ak Parti heyeti Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Elde Mahallesinde Kuran Kursu açılışı yaptı.

Hakkari AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, AK Parti Bölge Koordinatörü Abbas Aydın, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Av.  Abdulmecit Tarhan’ nın ilçe, belde, köy ve mezra ziyaretleri devam ediyor.

Özbek, başkanlığındaki Ak Parti heyeti Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı’nın katılımı ile “Hep Birlikte Yeni Hedeflere” sloganı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar. Daha sonra Kuzey Irak sınırında bulunan Tütünlü köyünü ziyaret eden heyet taziye ziyaretlerinde bulundular.

Şemdinli Derecik ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya’yı ziyaret eden Ak Parti heyeti, çalışmalar hakkında bilgi alarak 2023 hedefleri ele alındı.

Başkan Özbek ve beraberindekiler Şemdinli ilçesine  bağlı Elde Mahallesi 4-6 yaş  Kur'an Kursu'nun açılış törenine  katıldılar. Başkan Özbek,”Rabbim ilim ve irfan sahibi gençler yetiştirmeyi nasip etsin. İlçemize kazandırmış oldukları güzel hizmetler için kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şemdinli ziyaretinin ardından Yüksekova ilçesin geçen Ak Parti heyeti Yüksekova Büyükçiftlik Belde Başkanı Rüştü Zeydan, Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Arslan toplantıda bir araya geldiler. Ak Parti heyetini bölgedeki ziyaretleri devam ediyor.  HALKIN SESİ1-20210730151443.jpg3-670.jpg5-165.jpg6-077.jpg

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim