• Hakkari21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti'den Kanaat Önderi Keskin’e ziyaret
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:27

AK Parti'den Kanaat Önderi Keskin’e ziyaret

AK Parti Heyeti seçim ziyaretleri kapsamından çalışmalarına başladı.

AK Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Milletvekili adayları Hikmet Yaşar ve Mehmet Budak, İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, İl Başkan yardımcıları ve kanaat önderleriyle beraber Durankaya eski belediye başkanı ve Sılehi aşiret Kanaat önderlerinden Fatih Keskin’i ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette 28 Mayısta yapılacak 2.Tur 13. Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda görüş alışverişi yapıldı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Keskin, şunları paylaştı.

“Bu ziyareti çok anlamlı bulduğunu hepimizin Hakkari'de akraba olduğunu bu akrabalık ortamının muhafaza edilmesi gerekiyor. Ayrıca sayın cumhurbaşkanımızın %50 civarında oy almak suretiyle seçimi birincilikle tamamladığını ve bu ziyareti çok kıymetli bulmakla birlikte bu ziyaretin de seçimlere elbette olumlu bir yansıması olacaktır.’’dedi.


AK Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya ise şunları kaydetti.

“Eski Belediye Başkanı Sılehi Aşireti Kanaat Önderlerinden Fatih Keskin ile geçmişten beri gelen dostluklarının olduğunu ve babası Hakkari Eski belediye başkanımız rahmetli Abdurrahman Keskin’in Hakkari'ye olan hizmetlerinin de unutulmadığı, Hakkari'ye babanız ve aileniz büyük hizmetler etti. Hakkari halkının birlik ve beraberliği için kullandığınız yapıcı sözler bizim için çok kıymetlidir. Bu toplumun değer yargılarına önem verdiğimizi de buradan ifade ediyorum. Sayın Keskin’nin bizlere olumlu yaklaşımlarından ve misafirperverliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.”lara dair, Hakkari İl Seçim Kurulunun ret kararlarına karşı Yüksek Seçim Kuruluna itiraz edildiği belirtildi.1-102.jpeg

Bu haber toplam 652 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim