• Hakkari5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Partili İleri Hakkari'de konuştu
28 Kasım 2022 Pazartesi 16:13

Ak Partili İleri Hakkari'de konuştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer ileri başkanlığındaki bir parti heyeti çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari'ye geldi.
Öğretmenler evinde sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri ve basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya İl Koordinatörü Abbas Aydın, MKYK Üyesi Cüneyt Yüksel, AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, AK Parti İl Başkanı Abdulmttalip Özbek, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Abdulmecit Tarhan, Durankaya Belde Belediye Başkan İsmail Demirci ve partililer katıldı.
 
 Ak Parti il Başkanı Abdulmuttalip Özbek, parti olarak 20 yılda kente kazandırdıkları hizmetleri hakkında bilgi verdi. Özbek, "Kentte son yıllarda büyük yatırımların hayata geçirildi. Belediyeler hizmet konusunda birbirleriyle yarışıyor. Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür diyoruz" dedi.
 
 "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı çerçevesinde Hakkari'de bulunduğunu ifade eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer ileri' de AK Parti teşkilatlarının tüm yurtta sahada yüksek enerjiyle çalışmalarını sürdürdüğünü  belirtti.
 
 İlleri, "20 yılda Türkiye çapında çok ciddi ilerlemelere ve atılımlara hep beraber şahitlik ettik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Parti iktidarında Türkiye'nin vesayet odaklarından kurtulmuştur.  Türkiye'de özgürlük alanları oldukça önemli bir biçimde gelişti. Türkiye altyapısındaki eksiklikleri, Cumhuriyet tarihi boyunca giderilmemiş eksiklikleri büyük bir başarıyla giderdik.
 
Eğitimden ekonomiye, teknolojiye, tarıma, savunma sanayisine her alanda çok ciddi bir atılım hayata geçti. Herhalde en önemlisi, bütün bu atılımların sonucunda hepimizde çok ciddi bir özgüven oluştu. Bu çok değerli. AK Parti iktidarının bu ülkeye, bu millete kazandırdığı en önemli katkılardan biridir diye düşünüyorum.
 
  Önceki dönemlerde, terörün kol gezdiği, terörle anılan Hakkari bugün itibarıyla huzurun kenti olmuştur. Kentin bugünlerde tarihinin en yoğun dönemini yaşadığını, konutların, hastanelerin, okulların inşa edildiğini, milyarlarca liralık yatırımlar yapılmıştır.
 
"Hakkari artık festivallerle anılan bir şehir haline geldi. Hakkari'de gün geçmiyor ki güzel bir gelişme olmasın. 5 fakültesi, 4 binden fazla öğrencisi, 30 civarı lisans programı olan bir üniversite mevcut. Hakkari merkezin şu an yaklaşık yüzde 80'i doğal gaza bağlanmış durumda. İnşallah Yüsekova'ya da doğal gazı getirme planları var. Organize Sanayi Bölgesi noktasında çalışmalar yapılıyor.
 
Gençlik ve sporla ilgili 50'nin üzerinde proje hayata geçirilmiş durumda. Hakkari yepyeni bin döneme girmiş durumda. Geleceğe de güvenle bakıyor."
 
  2022'nin ilk yarısı itibarıyla yüzde 7,5'luk bir büyüme sağlandı. ihracatın rekorlar kırmıştır. Geçtiğimiz yıl 225 milyar dolar. Bu yıl ki hedef 250 milyar dolardı, görülen o ki inşallah bunu da aşacağız." diyen İleri, bu kadar zorluğa, sınamalara, bölgesel ve küresel zorlayıcı gelişmelere rağmen Türkiye'nin bir güven ve istikrar adası olma yolunda
 "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın açıkladığı Türkiye vizyonu elbette çok önemli bir vizyon. Türkiye geldiği noktada önemli problemlerini halletmiş, altyapı eksikliklerini gidermiş ve artık potansiyelini hayata geçirme noktasında bir hazırlık seviyesine ulaşmış durumda. Türkiye Yüzyılı bir anlamda ilerlememizin, güçlenmemizin, kalkınmamızın, onun da ötesinde küresel anlamda millet olarak değerler üzerine kurulu bir yönetim anlayışını getirdiğimiz bir yüzyıl olacak.
 
Türkiye Yüzyılı yüzünü doğruya dönmüş tüm vatandaşlarımızın omuzları üzerinde yükselecek. Kuzeyden güneye, doğudan batıya bu vizyon hepimizin vizyonu. Gerek Hakkari'mizi, gerek bölgemizi tekrar fakirleştirmeye çalışanlara, bu bölgedeki huzuru bozmaya çalışanlara, bunların içerideki ve dışarıdaki destekçilerine hiçbir zaman imkan vermeyeceğiz.
 
İnşallah Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde çıktığımız bu yolu başarıyla tamamlayacağız ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde bir bütün olarak dünyaya damgasını vuracak bir ülkeyi hep beraber yükselteceğiz." şeklinde konuştu.
  İleri ve beraberindekiler kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirip Ak Parti il binasında partili gençler ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. HALKIN SESİ1-20221128161704.jpg
Bu haber toplam 545 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim