• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAĞLAR MAHALLESİNİN YOL ÇİLESİ BİTMİYOR
02 Kasım 2017 Perşembe 11:14

BAĞLAR MAHALLESİNİN YOL ÇİLESİ BİTMİYOR

Yağmurların yağmasıyla birlikte Hakkari'nin Bağlar Mahallesindeki yollar yeniden çileye döndü.

Haber: Serdar Sevi-Halkın Sesi Gazetesi

Hakkari’nin Bağlar Mahallesi’nde geçen yıllarda yapılan kanalizasyon çalışmaları ardından yolda oluşan topraklar yağmurların yağmasıyla adeta bataklığa döndü. Kanalizasyon çalışmaları ardından çamur bataklığına dönen yolların yapılmasını isteyen mahalle sakinleri yetkililerden yardım bekliyor.

 Bağlar Mahallesi’nden Biçer Mahallesine doğru giden yolun adeta kullanılmaz halde olduğunu ifade eden mahalle sakinlerinden Rahmi Özer yolların yapılmasını istedi. Rahmi özer:‘’Mahallemizin yolu köy yolundan daha kötü vaziyette. Araçlar bile zorlukla girip çıkıyor. Taksiciler bile Bağlar Mahallesi’ne gelmekte çekiniyor. Diğer mahallelerde yolları yapıldı bizimki de yapılır mı bilmiyorum ama umarım yapılır.

Bir başka mahalle sakini olan ve yolun evinin arkasından geçtiğini ifade eden Reşit Erdem isimli vatandaş yolun yapılmasını istedi. MelReşit Erdem: ‘’Yol bizim evin arkasından geçiyor. Evden çıkar çıkmaz çamura saplanıyoruz.  Yolların alt yapısıyla birlikte yeniden yapılması ve yol kenarında su kanalları yapılması gerekiyor. Kışın buzlanma, baharda çamur, yazın ise tozdan geçilmiyor bizim mahallenin yolları. Yetkililerden rica ediyoruz yollarımız yapılsın biz de rahat bir nefes alalım.’’ şeklinde konuştu.

icerik.jpg

 

Bu haber toplam 1021 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim