• Hakkari22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakan Koca Türkiye için salgında 2. dalganın sinyalini verdi
23 Ekim 2020 Cuma 14:56

Bakan Koca Türkiye için salgında 2. dalganın sinyalini verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'de vakaların yeniden tırmanışa geçtiğine dikkat çekerek salgında 2. dalganın sinyalini verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa Valiliği’ne yaptığı ziyaretteki açıklamasında önemli bilgiler verip vatandaşları uyardı.

Bakan Koca, "Halkımızdan rica ediyorum. Sağlık çalışanlarımızın hastaları iyileştirmek için gösterdiği çabayı sizler de tedbirlere uymak için gösterin. Salgınla mücadelede şu an tedbirlerden daha güçlü bir silahımız yok. Biliyoruz ki böyle bir mücadele sadece hasta tedavi ederek kazanılmaz. Yayılmayı önleyerek kazanılır. Bu da ancak ve ancak tedbirlere uymakla mümkündür. Şehir şehir dolaşıp çağrılarımızı tekrarlıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

"YENİDEN TIRMANIŞA GEÇTİ"
Salgının Türkiye'de tırmanışa geçtiğinin altını çizen Bakan Koca, ''Son durumu öğrenmek isteyen yurttaşlarımız için de gerekli bilgileri akşamki açıklamada paylaşacağız. Şimdiden dikkat çekmek istiyorum. Koronavirüs salgını Türkiye'de yeniden tırmanışa geçmiştir. İstanbul'da vaka sayısı Türkiye genelinin yüzde 40'ına ulaşmış durumda. İstanbullular, tedbirleri uyun. Bu çarşamba günü Bilim Kurulu toplantısını da İstanbul'da yapmayı planlıyoruz.'' dedi.

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim