• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakan yardımcısı Gizligider Hakkari'de ziyaretlerde bulundu
21 Eylül 2022 Çarşamba 17:32

Bakan yardımcısı Gizligider Hakkari'de ziyaretlerde bulundu

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Hakkari'deki ziyaretlerini sürdürüyor.

Önceki gün Yüksekova ilçesini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Gizligider, akşam saatlerinde Hakkari'ye geldi.  Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’ne yükselen Hakkâri Sportif Faaliyetler Kulübü’nün yönetici ve sporcularıyla bir araya gelerek başarılar diledi. 

Çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, bol ve bereketli kazançlar dileyen Gizligider, sabah saatlerinde kentteki ziyaretlerini sürdürdü.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, Ak parti Milletvekili Husret Dinç, Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Teşkilat Koordinatörü Av. Mecit Tarhan ve protokol üyeleri ile birlikte Yeni Mahalle'de yerli organik domates ile salça üretimi yapan üretici kadınları ziyaret eden Gizligider Vali Akbıyık ile birlikte taş ocakta domates salçası yapan kadınlarla sohbet ederek birlikte salça yaptılar.

Azad yür Ay Konum Harita mühendislik ofisini de hizmete açan  Gizligider ve beraberindeki partililer burada Mühendis Azad Yür ile bir süre sohbet ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

  Gizligider daha sonra Ak Parti İl Başkanı ile birlikte parti binasını ziyaret ederek burada partililerle bir süre sohbet ettiler. Bakan Yardımcısı Gizligider Herkari Kadın Koperatifi OrganikTarım Evi Açılışı,  Golazüryan sosyal tesislerinin ardında ildeki ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi. 

HALKIN SESİ2-20220921173453.jpg3-924.jpg4-523.jpg5-214.jpg

Bu haber toplam 603 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim