• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Banu ve Elif’in cenaze törenine binler katıldı
20 Haziran 2017 Salı 11:58

Banu ve Elif’in cenaze törenine binler katıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde aracın Zap Suyuna düşmesi sonucu akıntıya kapılarak hayatını kaybeden Banu Önal ve Elif Önal, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Alınan bilgilere göre, dün öğle saatlerinde ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Çakmak köyü mevkiinde Aydın Önal yönetimindeki araç kontrolden çıkarak Zap Suyuna yuvarlanmıştı.

Kazada Nesibe Önal, Fazile Kurt, Sevim Önal, Samet Önal, Aydın Önal ve Banu Önal yaralanırken; Elif, Cemre (4) ve Miraç (7)  ise suya kapılarak kaybolmuştu.

Kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden 41 yaşındaki Banu Önal ile akıntıya kapılarak kaybolan Elif Önal ve 4 yaşındaki Cemre Önal’ın da cansız bedenleri sudan çıkartıldı.

Hakkari Devlet Hastanesi morgunda alınan Banu ve Elif Önal’ın cenazesi binlerce kişinin katılımı ile Dağgöl Mahallesi Kalealtı aile mezarlığında yan yana toprağa verildi.

4 yaşındaki Cemre Önal’ın ise yapılacak olan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verileceği öğrenildi. Halen kayıp olan 7 yaşındaki Miraç Önal’ın bulunması için de çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

Cenaze törenine HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, HATSO Başkanı Servet Taş, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve binlerce kişi katıldı. Serkan Kaya (İHA)

onal-ailesi-1.jpg

Bu haber toplam 1110 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim