• Hakkari7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Bozkurt’tan ‘Kızılay Haftası’ mesajı
01 Kasım 2017 Çarşamba 12:20

Başkan Bozkurt’tan ‘Kızılay Haftası’ mesajı

Kızılay Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Bozkurt, 1868 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir ayrım ve çıkar gözetmeyen Kızılayın, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşu olduğunu söyledi.

Bozkurt, “149 yıldır insan onurunun korunması amacıyla gönüllü olarak çalışmalar yürüten Kızılay, günümüze kadar yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca ihtiyaç sahibine halkımızın yardım elini uzatmıştır.

Kızılayın sonsuz bir özveriyle gerçekleştirdiği çalışmalardaki temel gücü yardımsever halkımız ve Kızılaycılık ruhudur. Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak gibi önemli görevler üstlenen ve birçok konuda da öncü olan Kızılay; kan, ilkyardım, afet müdahale, sağlık, sosyal hizmetler, gençlik ve gönüllülük çalışmaları ile eğitim alanlarında da hizmetler sunuyor.

Bu yapılan çalışmaların sürekliliği ve devamlılığı açısından her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Kızılaycılık bilincinin oluşturulmasında ve Kızılayın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğinin sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kızılayı sahipleneceğine inanıyor ve tüm vatandaşlarımızın Kızılay Haftası’nı en içten duygularımla kutlarım” dedi.  İHA

Bu haber toplam 711 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim